(ВІДЕО) Молодь посилює прикордонників безпілотниками

НАЗАД
06 липня 2024 12:59

Громадська організація «Центр "Молода Дипломатія"» придбала для прикордонної бригади «Гарт» 11 комплексів FPV-дронів.

Для цього студенти організували масштабний збір, а до акції підійшли креативно. Влаштували розіграш неординарних призів. Ними стали трофеї, здобуті в районах ведення активних бойових дій.

Щоб стати учасником лотереї потрібно було лише задонатити на «вибухових птахів». Презент міг отримати кожен учасник, який зробив грошовий внесок на суму понад 50 гривень. У такий спосіб вдалося зібрати 235 тисяч гривень. На отримані кошти й придбали 11 FPV-дронів зі складниками до них.

Давно мріяла організувати подібний збір, щоб хоч якось допомогти військовим. Після вступу до вишу, я стала частиною ГО «Центр «Молода Дипломатія»», котра на постійній основі допомагає нашим захисникам. З кожним днем закривати збори стає все важче, тому ми вирішили придумати щось цікаве. На думку спала ідея заохотити донаторів якимись трофеями. Моя мама також служить. Завдяки їй, нашу ідею допомогли реалізувати прикордонники з бригади «Гарт» й надали нам лоти для розіграшу, - розповідає організаторка благодійної акції Софія.

Переможців збору обрали в рандомному порядку на сторінці громадської організації в Instagram. Серед активних учасників розіграли тубуси для транспортування артилерійських снарядів, гільзи 155 калібру з унікальним артом. Найціннішими лотами стали затрофеєні на Донецькому напрямку шолом та військова форма окупантів.

Завдяки організованій студентами креативній акції прикордонники отримали підсилення для ударів по живій силі та техніці окупантів на Вовчанському напрямку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси